Om NeoFinans

Besøksadresse

Kolsbergveien 21
4616 Kristiansand

Postadresse

NeoFinans AS
Postboks 4621 Grim
4673 Kristiansand

Telefon

Tlf: 941 82 983
E-post: henvendelser@neofinans.no
Organisasjonsnummer: 921 564 325
Bankkontonummer: 2801.49.59736

NeoFinans er langsiktig gjeldsinvestor, og samarbeider tett med bostyrere og selskaper som ikke har tid eller ressurser til å drive inn vanskelige fordringer. Selskapet er lokalisert sentralt i Kristiansand, og kjøper krav fra hele landet.

I sentrum for investeringene vi gjør, står en filosofi om at alle skyldnere har plikt, men også rett, til å gjøre opp for seg. Skyldnere må ta ansvar for sin gjeld, men når de gjør det, skal de møtes med levelige ordninger som gjør dem gjeldfrie på sikt. Dette balanserte verdigrunnlaget har mange praktiske betydninger for hvordan vi forholder oss både til selgere av krav, og skyldnerne.

Sett fra sakens andre side er det statistisk sett svært sjeldent noen går gjennom livet uten å noen gang komme ut for økonomiske problemer, for eksempel som følge av at man var risikovillig og startet et firma som ikke klarte seg, eller at livssituasjonen endret seg dramatisk. Når en gjeldskrise inntreffer, tar det ofte mange år å komme ut av den, men det trenger ikke å bety at skyldneren mangler betalingsvilje. De aller fleste har et iboende ønske om å gjøre opp for seg.

Vi ser mange situasjoner hvor skyldnere har vært uansvarlige og tatt opp for mye gjeld. Men det mange glemmer, er at det ofte i de samme situasjonene finnes en kreditor som har gitt uansvarlig mye kreditt. Derfor er skyldners egen innstilling alltid viktig for oss. Når skyldner tar ansvar - skal også kreditor ta ansvar, og minnelige løsninger skal på bordet.

Kreditorer har et behov for å drive inn de verdier som finnes på en rask og enkel måte, mens skyldnere som ønsker å gjøre opp, fortjener en forhandlingsvillig motpart som har tid til å vente. Samfunnet har behov for et godt kreditorvern, hvor spekulasjon i konkurs eller mislighold ikke skal lønne seg.

NeoFinans forsøker ydmykt å balansere disse interessene.

Bruk kontaktskjemaet nedenfor hvis du ønsker å avtale et møte, har et krav du ønsker vurdert, eller har andre spørsmål. Alle opplysninger overføres og lagres kryptert, og behandles strengt konfidensielt.

Filopplasting er valgfritt, og brukes dersom du ønsker å sende et konkret krav til vurdering med det samme.

security_info security_info