Debitor

Spørsmål og svar

NeoFinans er gjeldsinvestor, og spesialiserer seg på å hjelpe kreditorer å frigjøre kapital ved å selge gjeld, samtidig som vi hjelper skyldnere med å komme seg ut av den. Vi har konsesjon til å drive oppkjøpsinkasso og rapporterer til Finanstilsynet. På denne siden har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene.

Hvorfor har dere kredittsjekket meg?

Hvis du har fått brev om at du har blitt kredittsjekket av NeoFinans, så betyr det enten at vi har fått tilbud om å kjøpe gjeld som du skylder, , eller at vi allerede saksbehandler et krav mot deg. Dine personopplysninger behandles i henhold til den nye personvernforordningen (GDPR) og alle opplysninger slettes straks det ikke lenger er grunnlag for å oppbevare dem.
Du kan begjære innsyn i disse opplysningene ved å sende inn skjema som henvist nederst på siden, eller du kan kontakte oss om du har spørsmål.

Jeg har fått brev om ny kreditor - hva betyr det?

Hvis du har fått brev i posten om at vi er din nye kreditor, så betyr det at vi har kjøpt gjelden fra din gamle kreditor og at du nå ikke lenger har noe gjeld til dem. Samtidig betyr det at du heretter er skyldig oss. Du vil alltid motta melding om kreditorbytte skriftlig, og alle dine rettigheter ivaretas. Gjelden blir ikke dyrere for deg som følge av kreditorbyttet.

Bruk kontaktskjemaet nedenfor hvis du ønsker å avtale et møte, har et krav du ønsker vurdert, eller har andre spørsmål. Alle opplysninger overføres og lagres kryptert, og behandles strengt konfidensielt.

Filopplasting er valgfritt, og brukes dersom du ønsker å sende et konkret krav til vurdering med det samme.

security_info security_info